Τηλεφωνικές Παραγγελίες:
2106536284 12:00-20:00
Δωρεάν Αποστολή:
Για αγορές άνω των 49€ Πανελλαδικά
Δυνατότητα Αντικαταβολής

Όροι αγορών - επιστροφών

 ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε μία παραγγελία, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε είτε μέσω email στο info@happyseasons.grείτε τηλεφωνικά στο 2106534463-2130275668-9. Οι ακυρώσεις είναι δυνατές πριν το προϊόν αποσταλεί από το κατάστημά μας! Από τη στιγμή που θα έχει αποσταλεί, δεν είναι δυνατή η ακύρωση της παραγγελίας.Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής του δέματος, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να πληρώσει τα μεταφορικά της αποστολής οπότε και η εταιρία courier θα απαιτήσει το ποσό από τον πελάτη.

 

Αφού ο πελάτης παραλάβει την παραγγελία έχει δικαίωμα υπαναχώρησης εντος 14 ήμερων, Σε τετοια περίπτωση ο πελάτης θα πρέπει να επιστρέψει με δικά του έξοδα τα προιοντα που παρέλαβε στην αρχική τους συσκευασία. Αφου παραληφθούν απο εμάς και διαπιστωθεί οτι πράγματι τα προιόντα είναι στην αρχική τους συσκευασία μπορεί να πραγματοποιήσει αλλαγή αυτών ή να αιτηθεί επιστροφή χρημάτων

Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες όπως π.χ. κατεστραμμένα δέματα, χτυπημένα ή ακόμα και σπασμένα μέρη τα οποία πραγματοποιήθηκαν κατά την αποστολή των προϊόντων.

Η ευθύνη βαραίνει τη μεταφορική ή/και την εκάστοτε εταιρία courier. Ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με τη μεταφορική ή το courier για την επίλυση του προβλήματος.